Επικοινωνία Καλέστε για ραντεβού

Δείτε τι λένε Οι Ασθενείς για εμάς

Οι γνώμες των ασθενών μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς και ταυτόχρονα μας δίνουν εξτρά κίνητρο να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στο δύσκολο έργο της αντιμετωπισης και θεραπείας του καρκίνου στη στοματική κοιλότητα.

Τι προσφέρουμε στους Ασθενείς

Η πολύχρονη εμπειρία του Γναθοχειρουργού κου. Ψωμαδέρη και η συνεχής ενασχόληση του με νέες, σύγχρονες μεθόδους θεραπείας για την αντιμετωπιση του καρκίνου στόματος , παρέχει τη δυνατότητα επιλογής της καταλληλότερης και πάντα εξατομικευμένης θεραπείας ή συνδυασμό θεραπειών για την άμεση και επιτυχή αντιμετώπιση του, βάση των δεδομένων της καθ περίπτωσης. Επιλέγεται λοιπόν μια custom θεραπεία και η οποία και προσαρμόζεται βάση της εξέλιξης της υγείας του ασθενούς που συνήθως δίνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η λειτουργική αποκατάσταση του προσώπου και των γνάθων μετά την αφαίρεση του κακοήθους όγκου, ακόμα και των πλέον δύσκολων περιστατικών, είναι πολύ σημαντική για τη λειτουργία του ασθενούς και η πολύχρονη εμπειρία του Κου. Ψωμαδέρη αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο, βέλτιστο αποτέλεσμα ακόμα και σε περιστατικά που πολλοί γιατροί αποφεύγουν να αναλάβουν να φέρουν εις πέρας.
Ο Γναθοχειρουργός κος. Ψωμαδέρης με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου ιατρικού επιτελείου του, με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας γενιάς και χρησιμοποιώντας σύγχρονες, νέες μεθόδους και τεχνικές, έχει θεραπεύσει και αποκαταστήσει πλήρως ασθενείς από καρκίνο στόματος τα οποία περιστατικά ήταν πολύ υψηλής επικινδυνότητας για την υγειά του ασθενούς. Πλέον αυτοί οι ασθενείς έχουν επανέλθει στην καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στην Σύγχρονη Ιατρική τίποτα δεν είναι δύσκολο και ακατόρθωτο και επιπλέον οι σύγχρονες τεχνικές βοηθούν στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση ακόμα και των πλέον απαιτητικών περιστατικών. Σε αυτό όμως πρέπει να προστεθεί και η σχέση ειλικρινείας και εμπιστοσύνης που πρέπει να αναπτύσσεται μεταξύ του Γιατρού και του Ασθενους. Σε αυτό το λεπτό σημείο των αληθινών σχέσεων ,που έχει και θετικό αντίκτυπο στην επιτυχία της θεραπείας, επενδύει ο Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης γιατί πάνω από όλα η ιατρική αποτελεί λειτούργημα για τον ίδιο.
Ο Γναθοχειρουργός κος Ψωμαδέρης με τη συμμετοχή του σε πολλά Συνεδρία για τον Καρκίνο Στόματος ,έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση του κοινοί για τη σωστή πρόληψη και έγκυρη πρόγνωση του. Η πρόληψη είναι αυτή που θα φέρει ελάχιστα περιστατικά σε στάδιο χειρουργικής αντιμετώπισης, οπού πλέον η κατάσταση θα είναι σοβαρότερη. Με τη σωστή ενημέρωση του κοινού μεσώ των Συνεδρίων που συμμετέχει, της ιστοσελίδας του και συνεντεύξεων που φιλοξενούνται στα εγκυρότερα ιατρικά blogs και portal αποσκοπεί στο να τονίσει τη σημασία της πρόληψης και να κάνει γνώστες στον κόσμο τις προκαρκινικές μορφές βλάβης του στόματος. Στο στάδιο δηλαδή που κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του καρκίνου στόματος.
Λευκοπλακία

Λευκοπλακία

Προκαρκινική είναι μια βλάβη στην οποία υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του στόματος εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

Ευρυθροπλακία

Ερυθροπλακία

Η Ερυθροπλακία είναι συνήθως ασυμπτωματική νόσος που εμφανίζει αλλοιώσεις στο εσωτερικό του στόματος.

Ακτινική Χειλίτιδα

Ακτινική Χειλίτιδα

Η Ακτινική Χειλίτιδα, γνωστή και ως Ηλιακή Υπερκεράτωση, είναι μια προκαρκινική βλάβη του στόματος η οποία εμφανίζεται κυρίως σε περιοχές του σώματος που εκτίθενται συχνά στον ήλιο.

Καρκίνος Στόματος

Καρκίνος Στόματος

Το ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα είναι μια από τις συχνότερες μορφές καρκίνου και εμφανίζεται κυρίως σε άνδρες μέσης ηλικίας.

Επικοινωνήστε με τον Γιατρό