Επικοινωνία Καλέστε για ραντεβού

Τι Προσφέρουμε στους Ασθενείς

Άμεση αντιμετώπιση του καρκίνου στόματος και ταυτόχρονα λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση του προσώπου του ασθενούς.

Η πολύχρονη εμπειρία του Γναθοχειρουργού κου. Ψωμαδέρη και η συνεχής ενασχόληση του με νέες, σύγχρονες μεθόδους θεραπείας για την αντιμετωπιση του καρκίνου στόματος , παρέχει τη δυνατότητα επιλογής της καταλληλότερης και πάντα εξατομικευμένης θεραπείας ή συνδυασμό θεραπειών για την άμεση και επιτυχή αντιμετώπιση του, βάση των δεδομένων της καθ περίπτωσης. Επιλέγεται λοιπόν μια custom θεραπεία και η οποία και προσαρμόζεται βάση της εξέλιξης της υγείας του ασθενούς που συνήθως δίνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η λειτουργική αποκατάσταση του προσώπου και των γνάθων μετά την αφαίρεση του κακοήθους όγκου, ακόμα και των πλέον δύσκολων περιστατικών, είναι πολύ σημαντική για τη λειτουργία του ασθενούς και η πολύχρονη εμπειρία του Κου. Ψωμαδέρη αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο, βέλτιστο αποτέλεσμα ακόμα και σε περιστατικά που πολλοί γιατροί αποφεύγουν να αναλάβουν να φέρουν εις πέρας.
Ο Γναθοχειρουργός κος. Ψωμαδέρης με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου ιατρικού επιτελείου του, με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας γενιάς και χρησιμοποιώντας σύγχρονες, νέες μεθόδους και τεχνικές, έχει θεραπεύσει και αποκαταστήσει πλήρως ασθενείς από καρκίνο στόματος τα οποία περιστατικά ήταν πολύ υψηλής επικινδυνότητας για την υγειά του ασθενούς. Πλέον αυτοί οι ασθενείς έχουν επανέλθει στην καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στην Σύγχρονη Ιατρική τίποτα δεν είναι δύσκολο και ακατόρθωτο και επιπλέον οι σύγχρονες τεχνικές βοηθούν στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση ακόμα και των πλέον απαιτητικών περιστατικών. Σε αυτό όμως πρέπει να προστεθεί και η σχέση ειλικρινείας και εμπιστοσύνης που πρέπει να αναπτύσσεται μεταξύ του Γιατρού και του Ασθενους. Σε αυτό το λεπτό σημείο των αληθινών σχέσεων ,που έχει και θετικό αντίκτυπο στην επιτυχία της θεραπείας, επενδύει ο Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης γιατί πάνω από όλα η ιατρική αποτελεί λειτούργημα για τον ίδιο.
Ο Γναθοχειρουργός κος Ψωμαδέρης με τη συμμετοχή του σε πολλά Συνεδρία για τον Καρκίνο Στόματος ,έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση του κοινοί για τη σωστή πρόληψη και έγκυρη πρόγνωση του. Η πρόληψη είναι αυτή που θα φέρει ελάχιστα περιστατικά σε στάδιο χειρουργικής αντιμετώπισης, οπού πλέον η κατάσταση θα είναι σοβαρότερη. Με τη σωστή ενημέρωση του κοινού μεσώ των Συνεδρίων που συμμετέχει, της ιστοσελίδας του και συνεντεύξεων που φιλοξενούνται στα εγκυρότερα ιατρικά blogs και portal αποσκοπεί στο να τονίσει τη σημασία της πρόληψης και να κάνει γνώστες στον κόσμο τις προκαρκινικές μορφές βλάβης του στόματος. Στο στάδιο δηλαδή που κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του καρκίνου στόματος.

Επικοινωνήστε με τον Γιατρό